• Over ons

MOOC interieur maakt meubels, keukens en complete interieurs op maat. Wij geven een ziel aan de ruimte waarin jij slaapt, drinkt, dineert, lacht en bemint. Zodat jij daar op je best bent.

Voor ons is vakmanschap gedreven toewerken naar een prachtig eindresultaat. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze passie voor het vak komt voort uit onze liefde voor ambachtelijke vaardigheden, nieuwe technieken en de mooie materialen waarmee we werken.

Van uniek handgemaakt badkamermeubel tot een compleet interieur voor horeca, woning of kantoorpand, MOOC maakt het. Bij grotere projecten we kunnen de complete projectbegeleiding op ons nemen. Hiervoor gebruiken wij ons vaste netwerk van professionals. Ons team kunnen wij snel opschalen als de grootte van het project daarom vraagt.

Hoe gaan we te werk

We geloven in een persoonlijke aanpak. We vinden het dan ook essentieel te weten wie jij bent. Daarom nemen we ruim de tijd om jou te leren kennen en er achter te komen wat jouw wensen zijn.. Heb je al duidelijke ideeën of juist nog geen concreet idee? We helpen je graag verder.

Met onze kennis van materialen en ons oog voor detail komen we, samen met jou, tot een mooi resultaat. Je bent bij ons in vakkundige handen.

Serge Krijger – Co-founder

Het creatieve brein met oog voor detail, een perfectionist.

Als (h)eerlijke gesprekspartner neemt hij echt de tijd voor je. Iemand die luistert, mogelijkheden ziet en kansen benut en wensen vertaalt naar uitvoerbare plannen. Streeft naar een optimale sfeer waarin de beste ideeën ontstaan. Hij weet hoe belangrijk het is je in een huis echt thuis te voelen.

Serge; ‘het geeft zoveel voldoening als klanten blij zijn met het resultaat dat we met liefde en aandacht hebben gemaakt”. Hij is snel in rekenen en ook in fietsen! Daarom In zijn vrije tijd is hij het liefst buiten; lekker fietsen in de natuur. in. Die liefde voor de natuur zie je ook terug in zijn keuze voor het werken met natuurlijke materialen.

Tobias Koppes – Co-founder

De inspirerende optimist.

Behulpzaam, ondernemend en een echte teamplayer. Hij heeft een onuitputtelijke energie, is ambitieus en heeft een praktische kijk op dingen. Jong begonnen en uitgegroeid tot een ware vakman. Hierdoor ziet hij kansen in iedere situatie met zijn buitengewone visie. Als enthousiaste meubelmaker brengt hij ideeën efficiënt tot een ongelofelijk mooi eindresultaat. Als zoon van een muzikant heeft hij een goede muzieksmaak; waar hij ook gaat, er is muziek. Met Toob is er altijd een goede sfeer in de werkplaats, óók op maandagochtend.

Tom de Vries – Co-founder

De energieke alleskunner!

Met een enorme gedrevenheid en een grote liefde voor het vak maakt hij wat hij ziet. Zijn twee sterke rechter handen lijken precies te weten hoe ze een project het best kunnen aanpakken. Nieuwe technieken en vaardigheden heeft hij, dankzij al deze eigenschappen, snel onder de knie.
Hij is vakkundig, veelzijdig en weet van aanpakken.
Zijn sportcarrière heeft hij achter zich gelaten om zijn hart te volgen. Dat voel je wanneer Tom aan het werk is. Leergierig en met passie. Na werktijd is hij waarschijnlijk aan het varen op de grachten van Amsterdam in de enige echte MOOC-boot.